Naše vrednosti 


Mi imamo kulturu profesionalne otvorenosti i ljubaznosti. Nastavnici, direktor, a posebno sekretarijat škole su uvek dostupna stručna i prijateljska podrška kako polaznicima škole tako i kompanijama.  

Usredsređeni smo na obrazovni napredak svakog pojedinačnog polaznika, poštujući pravila Klett DUAL škole.  

Nastava u školi održava se u prijatnoj atmosferi moderno opremljene učionice, organizovana je na savremen način i prilagođena potrebama polaznika. Koristimo kreativne metode i sredstva učenja kao što su studije slučaja, projekti, igre uloga, ali i digitalne udžbenike. Timski online rad i korišćenje društvenih mreža je deo svakog našeg programa.  

Mi ne tolerišemo loše ponašanje. Fizičko ili psihičko nasilje dovodi do isključenja iz škole.  

Svesni smo da je u obrazovanju kvalitet najviše dobro!

Naše poreklo


Klett Präsenzlernen Osteuropa GmbH pokrenuo je projekat implementacije dualne škole u Srbiji, kojim rukovodi novi Ogranak Beograd (Klett DUAL škola). Projekat sufinansira nemačko savezno Ministarstvo obrazovanja i nauke zajedno sa dva projektna partnera iz Nemačke, za period od 3 godine. Jedan partner, ISW GmbH, odgovoran je za razvoj nastavnih planova i programa, dok je drugi, Univerzitet primenjenih nauka Albstadt-Sigmaringen, zadužen za praćenje projekta sa naučne strane.