Programi učenja nemačkog jezika - posebni paketi za kompanije Programi učenja nemačkog jezika - posebni paketi za kompanije

Zaposleni u kompaniji su posebno motivisani kada se u njih ulaže pojedinačno, a pogotovo timski - jer se atmosfera i komunikacija vidno poboljšavaju. 


Svi vi koji ste odgovorni za celokupno poslovanje ili razvoj organizacije u okviru ljudskih resursa, znate da uspešno voditi timove podrazumeva da stalno razmišljate o zaposlenima, razvijate ih, delite informacije, znanje, savete i slušate njihova mišljenja. U isto vreme je važno i promovisati dugoročne vrednosti koje važe za sve.


Mi smo Ernst Klett DUAL škola. Naša misija je obrazovanje a garancija kvaliteta je postojanje naše grupacije u18 zemalja Evrope uključujući SAD i Brazil.


Imamo odlično rešenje za edukaciju i motivaciju zaposlenih, kroz interaktivnu metodu učenja nemačkog jezika


Naše kurseve za kompanije je razvijao tim eksperata iz filologije, psihologije, metodike, andragogije i biznisa. Uzimali smo u obzir relevantne situacije i napravili izuzetan program koji prevazilazi standardni kurs jezika.


U osnovi koncepta učenja u našoj školi je stvaranje odnosa gde su svi isti - bez obzira na poziciju ili vreme provedeno u kompaniji. Stvaramo timski duh, tako što će se vaši zaposleni a naši polaznici, takmičiti i raditi u timu ili individualno. Kroz zadatke aktiviramo kreativnost, interakciju i učimo da gledamo na situacije iz tuđih cipela, čime razvijamo nove veštine. Naši polaznici će učiti, vežbati i razvijati svoje komunikacione i pregovaračke sposobnosti dok primarno uče nemački jezik!  


Teme koje obrađujemo se prilagođavaju vašoj industriji i potrebama vaših zaposlenih. 


Kako?


Kroz naš metod, polaznici simuliraju autentične situacije u kojima će se nalaziti.


Koristi se udžbenik ali i mobilni telefon i sve ono što čini našu svakodnevnicu.


Učimo uz pomoć svih čula. Da, to znači ima i hrane 😊 i mirisa i ukusa.


Učimo uz nemačku muziku.


Učimo kulturološke razlike koje su veoma važne - pogotovo u poslovnoj komunikaciji.


Ima još, ali to neka ostane iznenađenje!


Napravili smo posebnu ponudu za kompanije u kojoj plaćate jednu cenu po grupi koja može imati maksimum 10 polaznika. Konkretan broj učesnika određujete vi, prema potrebama vaše kompanije.


Kursevi nemačkog jezika će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama vaše kompanije ili u našem Ernst Klett DUAL trening centru. 


Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati na info@klett-edu.rs ili +381 11 400 9319


Očekujemo vas!