IZ STRUČNOG UGLA Milica Gerasimović: Nastavnik je i motivator i konsultant

Kako biste predstavili metodiku Klett DUAL škole?

Nastava u Klett DUAL školi podrazumeva primenu različitih kreativnih nastavnih metoda, posebno prilagođenih sticanju stručnih veština i znanja. Ceo stručni tim je izuzetno posvećen svim elementima pripreme i metodike aktivnog učenja – od prilagođavanja kurikuluma, razvoja situacija učenja, pripreme pred svaki čas i razgovora nakon povratnih informacija od naših polaznika.

Koja je uloga nastavnika prema polaznicima u Klett DUAL školi?

Nastavnici pored svoje profesionalne uloge grade sa polaznicima partnerski odnos koji podrazumeva pružanje podrške u svim aktivnostima učenja. Nastavnik je i motivator i konsultant. Svi mi imamo po nekoliko uloga jer je svakom pojedinačno važan lični doprinos. Svesni smo da je timski uspeh i zadovoljstvo klijenata jedino pravo merilo.

Da li je mehatronika isključivo “muški posao”?

Predrasudu da su poslovi u oblasti tehnike namenjeni uglavnom muškarcima ruši sve veći broj devojaka koje se opredeljuju za tehničke škole i fakultete. Preciznost u merenju i finom podešavanju, praćenje i analiza problema su osobine koje su posebno izražene kod pripadnica lepšeg pola, a veoma su značajne u mehatronici.

Vrata naše Klett DUAL škole su svima otvorena – očekujemo vas!

Za više informacija nam pišite ili nas pozovite na 011 400 9319

Novembar 2019

povratak