Naši novi klijenti - PepsiCo, Tarkett i Nectar!

Naša lista klijenata se širi i velika nam je čast da podelimo sjajne vesti - započeli smo saradnju sa još 3 izuzetno uspešne kompanije - PepsiCo, Tarkett i Nectar! Menadžment i ljudski resursi ovih kompanija su prepoznali važnost i potrebu za našim programom pod nazivom Održavanje mehatronskih sistema. 

Tokom priprema pred početak obuke za zaposlene, okupili smo za jednim stolom vrsne profesionalce iz kompanija koji će imati ulogu instruktora i naše sjajne stručne predavače. Razgovarali smo o svakodnevnim situacijama i potrebama timova u proizvodnim pogonima. U više navrata su se pominjali zahtevi poput - neophodnosti preventivnog održavanja sistema i potrebe da “zaposleni pričaju istim jezikom”. Suština je znati unapred kako raditi i voditi računa da do problema uopšte ni ne dođe. Ali i u slučajevima kad se dogode, zaposleni u proizvodnji na različitim poslovima moraju biti stručno obučeni da zajedno rešavaju situacije.

Ukoliko je i vaša kompanija zainteresovana za naše programe specijalizovane obuke, pišite nam ili nas pozovite na 011 400 9319.

Očekujemo vas! 


Oktobar 2019

povratak